Contact
Partners

Voorgerechten

 

Carpaccio van rundvlees
Truffelmayonaise - pijnboompitten - Parmezaanse kaas - rucola
Twaalf euro en vijftig cent

Oosterse Tonijn
Korkante papadum - roze gember - haringkaviaar - wasabi - soja schuim - radijs
Dertien euro en vijftig cent

Vitello tonato
Gebraden kalfsmuis - kappertjes - basilicummayonaise - bitterbal van tonijn
Twaalf euro en vijftig cent

Pata Negra met krokant ei
Gepocheerd ei - microkruiden - truffelholalndaise
Tien euro en vijftig cent

Burata Caprese
Burrata - San Marzane tomaat - basilicum emulisie - zwarte olijvenpoeder - tomaatreductie
Tien euro en vijftig cent

Gebakken eendenlever
Rilette van eend - granny smith appel - citrusschuim
Tien euro en vijftig cent

Bisque met Langoestine
Saffraanrouille - Parmezaan - croutons
Tien euro en vijftig cent

Pompoensoep
Gebakken coquille - hazelnootcrunch - dukkah olie
Tien euro en vijftig cent

Tomatensoep
Pomodori tomaat - rundvlees - seizoensgroentes
Zeven euro en vijftig cent

Heeft u een allergie? Meld het ons.