Contact
Partners

Ons Team

Het grootste deel van het team van De Dijk bestaat uit ambulante krachten, maar vanzelfsprekend heeft De Dijk ook vaste krachten. 

Danny van Noorden is sinds 1999 werkzaam en vanaf 2002 eigenaar van De Dijk.

Thom en Robin zijn de gastheren van De Dijk waar je graag voor terug komt.

Het keuken team wordt aangestuurd door Edwin Kos en nauwlettend in de gaten gehouden door Niels Storck.

Member worden

Reserveren

Cafe de Dijk

Openingstijden

7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur

Lunch
ma. t/m vr. van 11.00 tot 17.00 uur
za.en zo van 11.30 tot 17.00 uur

Diner
ma. t/m vr. van 17.00 tot 22.00 uur
za.en zo van 17.30 tot 22.00 uur

Panorama

Helaas is de panorama niet op mobiele apparaten te bezichtigen.

Maandspecials


Broodjes
van de
maand:

Wrap Peking eend met hoisin saus €10,50
Broodje saté ajam met pinda saus atjar en krokante ui €10,50 

Pasta's
van de
maand:

Mac & Cheese €9,50
Pasta met zeevruchten €9,50

Wijn
van de
maand:

Paxton organic.

Intens donker rood van kleur. Een volle fruit gedreven wijn met hints van mint, warme kruiden en zwart fruit met een frisse toon van verse pruimen. Beperkt houtgebruik ondersteunt de smaak en zorgt voor een mooie balans.  
    
€5,50 pg. €27,50 pf.

 
 
 
 

Social media